У кошику ще немає товарів
cover6.jpg

08 вересня 2023

За 6 днів лідери галузей зберуться на Бізнес-форум "Зерно. Свині. М'ясо - 2023"

 

До головної події свинарства, м’ясної галузі та зернового бізнесу в Україні залишилося менше 6 днів. Вже 15 вересня розпочне роботу бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо - 2023». Головною метою форуму є запобігання втрат прибутків у рослинництві через блокування експорту зернових та створення доданої вартості понад 200% від реалізації міжгалузевої програми Нове свинарство. 

 

🗣 «Цим заходом ми об’єднуємо зерновий бізнес, свинарство та м'ясну галузь, з метою надати можливість збуту до 10 млн т зерна, замість 2 млн т зараз заблокованого українського зерна на внутрішній ринок за рахунок розвитку свинарства. Адже збільшення поголів’я свиней до 20 млн голів одночасного утримання, проти 5 млн голів до війни – забезпечить економіку України 6 млрд євро доданої вартості щороку», відзначили організатори конференції. 

 

☝️На сьогоднішній день, свою участь підтвердило більше 100 агрокомпаній, більшість з яких сільгоспвиробники, які планують зайнятися свинарством та діючі свинарі, що націлені на масштабування своїх бізнесів, а також виробники та постачальники м’яса і м’ясокомбінати. Зокрема свою участь підтвердили компанія Євро-Комерс, Офіційна сторінка Мк М'ясний, ТОВ «Ексім Фуд», ТОВ «Техпродсервіс», ТзОВ «Агро-Інвест», Салтівський м'ясокомбінат, Корпорація "Єврокорм", ТОВ “Чернігівська мʼясна компанія”, ПП “Аграрна компанія 2004”, ТОВ “Лідер”, ТзОВ “АПП Гряда”, ТОВ “Прогрес” та багато інших відомих компаній в Україні.

 

🔰Серед спікерів будуть:

✅ Микола Бабенко, директор Асоціація "М'ясної Галузі" та ТОВ "Центр підвищення ефективності в тваринництві" / СІАВ

✅ Нгуєн Ван Дієп, директор AVAC Vietnam - компанії-розробника першої вакцини проти Африканської чуми свиней

✅ Джейсон Олдісс, президент Європейського ветеринарного союзу

✅ Валерій Клочок, керівник Центру громадської аналітики «Вежа», політичний та економічний експерт

✅Андрій Богданець, Народний депутат України

✅ Скорик Олександр, засновник ТОВ “МК Мʼясний”

✅ Ольга Шевченко, т. в. о. Голови Держпродспоживслужба

✅ Ігор Ляховський, засновник ТзОВ «Агро-Інвест», керівник групи з експорту мʼяса Асоціації «Мʼясної галузі»

✅Микола Федотенко, директор ТОВ «Чернігівська мʼясна компанія»

✅ Тоні Гуджер, керівник маркетингу і комунікації АсоціаціЇ незалежних постачальників мʼяса (AIMS), Великобританія

✅ Андрій Бузун, керівник лабораторії ННЦ "ІЕКВМ" НААН України з вивчення хвороб свиней

✅ Владислав Карпенко, керівник напряму з розвитку продуктивності і доступу до ринків Chemonics Україна

✅ Владислав Качмар, директор German Genetic Ukraine

✅ Віктор Андрійченко, голова представництва Шауер Агротронік ГмбХ

✅ Юлія Кожокар, операційни директор Корпорації “Єврокорм”

✅ Тарас Миколаєнко, директор Асоціації «Укрбіоетанол»

✅ Сергій Феофілов, генеральний директор УкрАгроКонсалт

✅ Ігор Герасько, керівник відділу продажів Payoneer

✅ Наталія Гаврилко, експертка з грантрайтингу (залучення грантів)

✅ Представники галузевих відомств та прjфільних міністерств та ін. учасники галузі. 

 

Також в ході конференції пройде виставка «Swine & Meat Industry Expo», де буде представлена продукція м’ясної галузі,  сучасні технології з генетики, обладнання, ветпрепаратів, кормів, тощо.

 

👐Не пропустіть 15 вересня 2023 року та візьміть участь у форумі «Зерно. Свині. Мʼясо – 2023». Зареєструватися можна за посиланням https://meatindustry.com.ua

 

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ТА ЧАС

  • Гольф центр Київ
  • Офіційна частина відбудеться 15.09.2023 з 10:00 до 18:00

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь до нас за номером телефону +380674527770 або електронною поштою 2023@meatindustry.com.ua

Copyright © 2023. All rights reserved.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ТА ЧАС

  • Гольф центр Київ
  • Офіційна частина відбудеться 15.09.2023 з 10:00 до 18:00

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь до нас за номером телефону +380674527770 або електронною поштою 2023@meatindustry.com.ua

Copyright © 2023. All rights reserved.